Wie zijn we

nina-hagoort

Nina Hagoort

Als praktijkhouder en ergotherapeut ben ik het eerste aanspreekpunt van 073 ergotherapie. Ik ben de praktijk in 2014 gestart en ben er trots op dat ons team intussen is uitgebreid met nog drie ervaren en enthousiaste ergotherapeuten. Samen proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als het lukt om met concrete aanpassingen en adviezen betekenisvolle resultaten te bereiken, dan geeft dat enorm veel voldoening. Hierdoor is er soms geen thuiszorg meer nodig. Of lukt het weer om zelf de boodschappen te doen. Ik vind het belangrijk om mensen respectvol en met empathie te benaderen en ga doortastend te werk. Mijn specialisaties zijn Parkinson, dementie, NAH en Covid-19.

gianna-van-oijen

Gianna van Oijen

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij 073 ergotherapie. Mijn eerdere werkervaring in het verzorgingshuis en revalidatie maakt dat ik uiteenlopende doelgroepen heb behandeld. Toch trekt het behandelen aan huis mij het meeste. Hier krijg ik een goed beeld hoe iemand functioneert en kan ik het beste maatwerk advies geven. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt te kijken naar de beste oplossing. Ik doe mijn werk met veel toewijding en zoek graag de samenwerking op.

lissy-van-den-elzen

Lissy van den Elzen

Na het afronden van mijn opleiding in 2017 ben ik als ergotherapeut gestart bij 073 ergotherapie. Graag leg ik de nadruk op de mogelijkheden van mijn cliënten. Ik zie het als een uitdaging om samen naar oplossingen te zoeken. Zodat je zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven functioneren. Met mijn geduld en betrokken houding kan ik  goed naar de behoefte van de cliënt luisteren. Hierdoor zijn we bezig met activiteiten die voor mijn cliënten van grote betekenis kunnen zijn. Dit maakt mijn werk zo leuk en geeft ontzettend veel voldoening.

Esther Blankers

In augustus 2021 ben ik gestart bij 073 ergotherapie. Het samen zoeken naar de meest passende oplossing of mogelijkheid is iets wat ik graag doe als ergotherapeut. De diversiteit aan vraagstukken zorgt voor een mooie uitdaging en maakt mijn werk zo leuk. Hierbij vind ik het belangrijk dat alles wat voor jou betekenisvol is centraal staat. Ik vind het waardevol om bij de mensen thuis werkzaam te zijn omdat hier een groot deel van het dagelijks leven afspeelt en ik op die manier een compleet beeld krijg van jouw dagelijkse functioneren.