Wie zijn we

nina-hagoort

Nina Hagoort

Als praktijkhouder en ergotherapeut ben ik het eerste aanspreekpunt van 073 ergotherapie. Ik ben de praktijk in 2014 gestart en ben er trots op dat ons team intussen is uitgebreid met nog drie ervaren en enthousiaste ergotherapeuten. Samen proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als het lukt om met concrete aanpassingen en adviezen betekenisvolle resultaten te bereiken, dan geeft dat enorm veel voldoening. Hierdoor is er soms geen thuiszorg meer nodig. Of lukt het weer om zelf de boodschappen te doen. Ik vind het belangrijk om mensen respectvol en met empathie te benaderen en ga doortastend te werk. Mijn specialisaties zijn Parkinson, dementie, NAH en Covid-19.

gianna-van-oijen

Gianna van Oijen

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij 073 ergotherapie. Mijn eerdere werkervaring in het verzorgingshuis en revalidatie maakt dat ik uiteenlopende doelgroepen heb behandeld. Toch trekt het behandelen aan huis mij het meeste. Hier krijg ik een goed beeld hoe iemand functioneert en kan ik het beste maatwerk advies geven. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt te kijken naar de beste oplossing. Ik doe mijn werk met veel toewijding en zoek graag de samenwerking op.

Esther Blankers

In augustus 2021 ben ik gestart bij 073 ergotherapie. Het samen zoeken naar de meest passende oplossing of mogelijkheid is iets wat ik graag doe als ergotherapeut. De diversiteit aan vraagstukken zorgt voor een mooie uitdaging en maakt mijn werk zo leuk. Hierbij vind ik het belangrijk dat alles wat voor jou betekenisvol is centraal staat. Ik vind het waardevol om bij de mensen thuis werkzaam te zijn omdat hier een groot deel van het dagelijks leven afspeelt en ik op die manier een compleet beeld krijg van jouw dagelijkse functioneren.

 

Ninke Fransen

Vol enthousiasme ben ik gestart bij 073 ergotherapie. Mijn passie is om samen met mijn cliënten opzoek te gaan naar de mogelijkheden van het handelen. Het werken aan huis geeft mij de gelegenheid om een volledig beeld te krijgen van jouw functioneren, waardoor er naar een passende oplossing gezocht kan worden. Tijdens behandelingen vind ik een respectvolle sfeer belangrijk. De diversiteit aan vraagstukken zorgen voor leuke uitdagingen. Het zien vergroten van de zelfredzaamheid van een cliënt maakt mijn werk leuk en geeft mij veel voldoening.