Wie zijn we

nina-hagoort

Nina Hagoort

Als praktijkhouder en ergotherapeut ben ik het eerste aanspreekpunt van 073 ergotherapie. Ik ben de praktijk in 2014 gestart en ben er trots op dat ons team intussen is uitgebreid met nog drie ervaren en enthousiaste ergotherapeuten. Samen proberen we iedereen zo goed mogelijk te helpen. Als het lukt om met concrete aanpassingen en adviezen betekenisvolle resultaten te bereiken, dan geeft dat enorm veel voldoening. Hierdoor is er soms geen thuiszorg meer nodig. Of lukt het weer om zelf de boodschappen te doen. Ik vind het belangrijk om mensen respectvol en met empathie te benaderen en ga doortastend te werk. Mijn specialisaties zijn Parkinson, dementie, NAH en Covid-19.

gianna-van-oijen

Gianna van Oijen

Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij 073 ergotherapie. Mijn eerdere werkervaring in het verzorgingshuis en revalidatie maakt dat ik uiteenlopende doelgroepen heb behandeld. Toch trekt het behandelen aan huis mij het meeste. Hier krijg ik een goed beeld hoe iemand functioneert en kan ik het beste maatwerk advies geven. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt te kijken naar de beste oplossing. Ik doe mijn werk met veel toewijding en zoek graag de samenwerking op.

Ninke Fransen

Vol enthousiasme werk ik bij 073 ergotherapie. Mijn passie is om samen met mijn cliënten opzoek te gaan naar de mogelijkheden van het handelen. Het werken aan huis geeft mij de gelegenheid om een volledig beeld te krijgen van jouw functioneren, waardoor er naar een passende oplossing gezocht kan worden. Tijdens behandelingen vind ik een respectvolle sfeer belangrijk. De diversiteit aan vraagstukken zorgen voor leuke uitdagingen. Het zien vergroten van de zelfredzaamheid van een cliënt maakt mijn werk leuk en geeft mij veel voldoening.

Aniek Broecks

Vanaf september 2022 werk ik voor 073 ergotherapie. Gezien mijn eerdere werkervaring in de revalidatie en in het verpleeghuis, is deze setting een nieuwe uitdaging voor mij. Dit omschrijft ook wel wie en hoe ik ben. Ik hou van een uitdaging en wil graag mijn kennis verbreden. Het mooie aan de eerste lijn vind ik de variatie aan hulpvragen en het samenwerken met de cliënt en zijn netwerk in de eigen omgeving. Ik vind het belangrijk om hierbij te kijken naar de sterke kanten van de cliënt om samen toe te werken naar de optimale oplossing.