De praktijk

073 ergotherapie is gevestigd op drie locaties: in gezondheidscentrum Berlicum, aan de Kerkstraat in Haaren en in gezondheidscentrum Udenhout. Je kunt terecht in de praktijkruimte van deze locaties, maar we komen ook graag bij je thuis. Thuis is namelijk de plek waar je klachten zich doorgaans het vaakst voordoen. Door te zien waar jij in je eigen omgeving tegen aanloopt, kunnen we je zo goed mogelijk helpen met een advies op maat. We doen thuisbezoeken in de regio Den Bosch, Berlicum, Haaren en Udenhout.

pexels-karolina-grabowska-4207909

Wie zijn we?

073 ergotherapie is in 2014 opgericht door ergotherapeut Nina Hagoort. Zij is het eerste aanspreekpunt, maar intussen is het team uitgebreid met nog drie ervaren en deskundige ergotherapeuten: Gianna, Ninke en Aniek. “Samen helpen wij je graag met al je klachten. We vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Kijk gerust eens op onze profielpagina om te zien wat we voor je kunnen betekenen.”

Wat doen we?

073 ergotherapie kan jou helpen als je problemen of beperkingen ervaart bij allerlei dagelijkse activiteiten. We kunnen je leren die activiteiten op een andere manier uit te voeren. Of helpen je die activiteiten makkelijker te maken met een hulpmiddel. Ook kunnen we je bepaalde handelingen helemaal opnieuw leren. Doel is dat je weer zoveel mogelijk zelfstandig kunt doen.

pexels-cottonbro-4107284-3932x3079
hand-3667015_1920

Hoe werken we?

Je kunt zowel met als zonder verwijsbrief bij ons terecht. We brengen eerst in kaart wat jouw klachten zijn, wanneer je daar last van hebt en hoe vaak. Vervolgens maken we in overleg met jou een behandelplan. Ons doel is dat jouw klachten je dagelijkse leven zo min mogelijk beperken.

Hoe garanderen we kwaliteit?

We vinden het heel belangrijk om hoogwaardige zorg te leveren. Daarom zijn we aangesloten bij diverse professionele instanties en netwerken. Daarnaast doen we regelmatig aan nascholing, zodat we op de hoogte blijven van de nieuwste behandelmethoden en hulpmiddelen, en jou zo goed mogelijk kunnen helpen.

girl-with-red-hat-gL3-jTs_Q7g-unsplash-1